Izgradnja modela

Jedni Igračka Božićni Raj Gradivni Blokovi Novogodišnji poklon Skupština Model Božićno Drvce Los Razvojne Igračke Model Prijatelji

302.74 kn 420.47 kn

Na lageru

Dodaj u košaricu

Dodaj u želje

SKU: w187591

Dragi prijatelj.Dobrodošli u moj dućan,hvala vam što ste došli.

Zalažemo se za stvaranje blokova.Oni su kompatibilni s самоблокирующимися česticama opeke.Kao što se vidi iz naslova, "kompatibilni" znači da naše čestice cigle kompatibilan s самоблокирующимися opeka.

Ako vam se sviđa ovaj proizvod,molimo vas, dodajte ga u svoju "listu želja".

Ako vam se sviđa naš shop,molimo vas, dodajte ga u svoj "popis trgovina".

Karakteristike i specifikacije

1. Materijal:Ekološki ABS-plastike,izgleda dobro i ima dobru kvalitetu

2. S uputama i bez kutije,u zatvorenoj vrećici.

3. Korist:zabavite se s djecom, poboljšati njihov razvoj mozga i tako dalje.

upoznajte se sa zbirkom dream for fan adults od filma ili televizije.

4. Prednost:možete li nam reći što želite, dajte mi sliku i broj.Imamo veliki broj proizvoda na skladištu.I mi možemo dobiti bilo koji proizvod koji želite.

Jedni Igračka Božićni Raj Gradivni Blokovi Novogodišnji poklon Skupština Model Božićno Drvce Los Razvojne Igračke Prijatelji Model

Plaćanje

Kada kupite proizvod od nas,novac spremili Ali,kada potvrđujete dobivanje,novac će biti dozvoljeno da odu od nas.

Ponekad će to imati kašnjenje zbog svog načina plaćanja,tako da, ako je vaš novac još nije stigao,mi ćemo imati kašnjenje poslati svoje parcele kako bi izbjegli nepotrebne gubitke.

Dostava i Predaje

1. Vaše narudžbe, obično će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon što vaša uplata će se očistiti (osim naše vikende i praznike).Ako on se sastao s našim novim godine,molim vas, molim vas, produžite vrijeme isporuke.

2. Molimo vas da potvrdite da je vaša adresa i broj telefona su istinite .I recite nam svoje puno ime (neki su poštanski uredi su vrlo strogi s tim.U nekim zemljama, kao što su Rusija, postoji regulacija) .Mi ne snosimo odgovornost za rezultate zbog pogrešne adrese.

3. Za neke načine isporuke, kao što su DHL, ponekad šaljemo pošiljke,ali moramo pričekati sobe prijevod.Tako da, molim vas, ne brini o tome.Mi samo čekamo, dok se popuni broj prijevoda.

4. Za www.zig.com.hr Standardna dostava, sve u svemu,to je brzo.Ali morate ostaviti vaš pravi broj telefona ili e-pošte.Ako oni ne mogu komunicirati s vama,to može utjecati na isporuku.Ili možete brinuti o porukama koje šaljem vam na www.zig.com.hr.

5. Obično upućivanje će biti isporučena u najbliži poštanski ured.Vi ste odgovorni za to, otići na mail i to provjeriti.

6. U redu.Ako upućivanje odgođen carine.Vi ste odgovorni za pomoć u carinjenje.

7. Neke zemlje imaju stroge carinske propise,kupci mogu priuštiti sve carine ili bilo koje druge naknade za obradu,posebno za korisnike u Kanadi.

8. Ponekad od vas može biti kašnjenja primitka upućivanje zbog praznika,običajima,učinkovitosti lokalne slanje ili drugih razloga.U ovoj situaciji,molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi produžili vrijeme za vašu zaštitu.Ne otvarajte spor iz tog razloga,jer dostava je u potpunosti izvan kontrole prodavača, to bi trebalo biti odgovornost poštanskih ureda.Hvala na razumijevanju.

Jamstvo i Politiku Povrata Sredstava

1. Ako bilo koji dio nedostaje,molimo vas,kontaktirajte nas i ne otvarajte spor,mi ćemo poslati nedostajucih delova za vas besplatno.Ali potreban nam je da ste nam dali malo vremena.Budući da nam je potrebno nekoliko dana da se okupe nedostaju fragmenti.

2. Ako ste slučajno izgubili upute, možete nas kontaktirati i obavijestiti nam svoj E-mail, mi ćemo vam poslati e-verziju priručnika visoke razlučivosti.

3. Neispravan proizvod mora da nas obavijestite u roku od 3 dana, primjenjuje na slici neispravne dijelove.Molimo vratite ga na svoj trošak, u roku od 1 tjedna od primitka robe.Mi smo odmah ćemo za vas organizirati zamjenu za novi. (morate uključiti sve originalne roba neoštećena u перепродаваемом stanju, hvala).

4. Ako vam je potreban povratak, vraća se samo cijena robe.Kupac je odgovoran za utovar trošak, понесенную pri isporuci robe natrag.

Naši

Ako imate bilo kakvih pitanja,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Općenito, možemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, zbog razlike u vremenu.Ali ako imamo vikendom ili praznikom,možemo razvlačiti, da će vam odgovoriti.Molimo vas , ne brini o tome.

2. Obećavamo da ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi riješio te probleme, ali ponekad nam je potrebno neko vrijeme.Hvala na razumijevanju.

3. Vaše povratne informacije je vrlo važno za nas,mi smo iskreno pozivamo vas ostaviti 5 zvjezdica pozitivnu ocjenu za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Hvala!

4. Ako niste zadovoljni našim proizvodom,ili niste primili paket u roku od 50 dana od dana slanja,molim kontaktirajte nas umjesto da ostavi neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem.

Upozorenje Ne smiješ jesti! Jedni Igračka Božićni Raj Gradivni Blokovi Prijatelji
Raspon dobi > 3 godine
Naziv ЛЕКМОК
Bar-kod No
CE Certifikat
Vrsta Blokovi
Broj modela Jedni Stablo Los Razvojne Igračke Model Prijatelji
Certifikacija CE
Materijal plastika
Plastični Tip ABS
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Paul Unisex
Plastični Oblik Bloka Самоблокирующиеся Cigle
Veličina bloka Mali blok (kompatibilan s Lego)
Oznake: star wars izvorne umjetnosti, vojni lego qman, setovi lego za dječake, uniforma star wars, inozemna plakat "ratova Zvijezda", star wars ukras na rođendan, izgradnja kutije lego, poplun star wars queen, empire star wars list, m5a1 vojni lego

Baza na 0 Naši

Napiši recenziju

Vaša ocjena

ČESTO SU KUPILI ZAJEDNO

1 343.88 kn 1 679.85 kn

Napomena: Svi proizvodi koji se prodaju u toj trgovini, izrađeni u Kini, sa zajamčenom kvalitetom i niskim cijenama.Ako vam je potrebna fotografije, molimo, kontaktirajte me.

374.61 kn 749.21 kn

Ako vam se sviđa ovaj proizvod,molimo vas, dodajte ga u svoju listu želja . Ako vam se sviđa naš shop,molimo vas, dodajte ga u svoj popis trgovina .Topli SAVJET: da Biste uštedjeli tereta smo obično šaljemo robu bez originalne ambalaže .Ako vam je potrebna kutija,molimo vas, kontaktirajte prodavatelja tražiti dodatne transportu.Uključujući i sitne

282.14 kn 403.09 kn

Broj blokova:590ШТ Veličina proizvoda:15x7x14cm Prikupljanje stour, fanovi u trgovini će dobiti još veće popuste! Upozorenje: Ne koristiti za djecu do 3 godine, izbjegavajte gutanje!! Proizveden od ekološki prihvatljivih materijala 100% potpuno novi brand vrhunske kvalitete Nema naljepnica Naši proizvodi

4 090.00 kn 7 716.94 kn

4855Pcs Kućanski serija MOC-54777 1/12 G970 Greder Znanstveni dinamičan automobil, vještina i ovlašteni wguarnere za dijete Karakteristike: Sadržaj: Dizajniran gospodinom Wguarnere s ребрендируемым web-stranice,skup ima svijetle žuto telo i iznenađujuće имитированный izgled, a koji je ugrađen u njegov izgled.Dolazi s različitim

3 927.42 kn 7 854.76 kn

7500+Kom Srednjovjekovni dvorac je Gradbeni blok Model Postavlja MOC-68151 DIY Cigle Igračke Skladu sa Srednjovjekovnim Кузницей (Razvijen i licenciran SleeplessNight) Karakteristike: MOC-68151 je dizajniran i licenciran tvrtka SleeplessNight To je srednjovjekovni tematski dvorac, ali i dvorac za obranu.Sastoji se od velikog dvorca, unutarnjeg

676.32 kn 1 690.81 kn

Materijal:Ekološki materijal. Broj opeka : 2955шт Paket : ne originalne kutije iz skladišta u Kini,novi u zatvorenoj(igračke i upute šalju zajedno).

277.39 kn 396.30 kn

Dobrodošli u naš dućan!Opis proizvoda: Broj dijela: 648PCS Veličina proizvoda: 28X7X10CM 100% potpuno novi brand vrhunske kvalitete Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala Napomene Zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala! Nema

1 018.14 kn 1 241.63 kn

Materijal:Ekološki materijal. Naziv proizvoda :MK16010 Broj opeka :4030+KOM./compl. Pakiranje : Bez originalne kutije,nova u zatvorenoj (Igračke i upute brod zajedno)

993.30 kn 1 241.63 kn

modname=ckeditoru modname=ckeditoru Napomene: 1. Ovo nije originalna kutija, nedavno poslan u zatvorenim vrećama, plišani blok i vodič po knjizi zajedno 2. Ako postoji nedostaju detalji, kada ste dobili narudžbe, molimo kontaktirajte nas po prvi put, hvala! Obilježja: Stanje: 100% potpuno novi, izravna prodaja tvornice Održavanje:

408.13 kn 627.90 kn

Karakteristike Model bloka: HQB6296 Materijal proizvoda: Eko-friendly ABS-plastike Blok komad:1099 kom. Boja: kao što je izložba slika Sadržaj pakiranja: 1 komplet građevinskih blokova s uputama Napomene Proizvodi ne sadrže malo pakiranje, osim ako nije drugačije određeno.(ako vam je potrebna kutija, molimo vas,

438.22 kn

Materijal:Ekološki materijal.Broj opeka:1334 kom Pakiranje : bez originalne kutije, novi u zatvorenoj,sa balončićima film (igračke i upute šalju zajedno).

384.47 kn 768.86 kn

Informacije o proizvodu Materijal : 100% potpuno novi, ABS H igh kvalitetne plastike.Pakiranje : N o originalna kutija .Novi u zatvorenoj OPP (upute i igračke šalju zajedno)