Ženske čizme

INOE Od Prave Ovčje Svakodnevne Ženske Vunene Zimske Cipele s Krzna Obloge za Žene Topla Obuća Brončani Водонепроница

452.25 kn 942.18 kn

Na lageru

Dodaj u košaricu

Dodaj u želje

SKU: w31604

Vanjski materijal: Kožuh (vodootporan)

Interni materijali: Ovčji krzno

Trgovačko ime: INOE Create Glamour

Visoka kvaliteta!

Boja: Srebrna

1: SPRIJEDA: ИНОЭ lagano завивается, on odgovara obliku stopala;

2: VAMP: ИНОЭ je dobra, noge mogu slobodno kretati u njemu.

3: SPIN: ИНОЭ odgovara obliku stopala, to je bolje za zdravlje.

O vodonepropusnosti

o koži vodootporna, ona samo sprečava prskanje vode, a ne profesionalni hidroizolacija, ali možete nositi ga u snijeg, ne u vodu, molim vas, shvatite to.Molimo vas, obratite fotografije, da biste saznali o "sprečavanju prskanja vode", ne brinite o spreju vode ili snijegu.

Opis usluge

Dostava:

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 3 dana nakon završetka plaćanja.

Ne jamčimo vrijeme isporuke na sve međunarodne isporuke zbog razlike u životnom ciklusu razminiranja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

POVRATAK:

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 15 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a mi ne ćemo dati kupcu puni povrat novca.Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave, da se vrati proizvoda.

Jamstvo i održavanje:

Nudimo besplatnu zamjenu u roku od 1 mjeseca.Kupci mogu zatražiti zamjenu u roku od 15 dana od primitka vama robe .Kupac mora proizvod vratiti u početno uvjetima nam i treba snositi troškove prijevoza za povratak.

Mi također pružaju 12 - mjesečni besplatno održavanje.Kupac mora proizvod vratiti u početno uvjetima nam i treba snositi troškove prijevoza za povratak.

Ako je potrebno zamijeniti neki detalj, kupac također mora platiti troškove zamjene dijelova.

Prije povratka robe, molimo vas da potvrdite povratnu adresu i način logistike s nama.Nakon što ste proći proizvod logističke tvrtke, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje.Nakon što smo dobili robu, mi ćemo to popraviti ili обменяем ih što je prije moguće.

Recenzije:

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Problemi s veličinom ili sadnje:

Dimenzije su ilustrirana posebnim mjerenjima na detaljne listove.Molimo provjerite tehničke karakteristike, prije nego što naručiti.obično dozvoljene razlike u veličini čine oko 0,5 cm u mjerenju.Ako ustanovite da je veličina proizvod vam ne odgovara, možete izravno kontaktirati s nama.

Boja neslaganje:

Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje u monitoru, rasvjeta, pozadina i tako dalje, Međutim, ako smatrate da je dobijeni proizvod ima krivu boju, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca ili povrat novca.

O pakiranju:

Obično šaljemo robu bez kutije jer kutiju previše teška, troškovi dostave draga; Mi pokušavamo učiniti sve što je moguće kako bi se smanjili troškovi isporuke za naše klijente, mi šaljemo robu s пузырьковыми vrećama, to je lakše i sigurno za robu, to može malo uobličiti na cesti dostavu, ali to nije problem kvalitete, molim vas, shvatite to.

Ali ako želite da na putu dostava nije bilo nabora, predlažem vam da odaberete dodatne tvrdu kutiju, molimo vas da nas kontaktirate prvo, mi ćemo vam odgovoriti kako to učiniti.i postoje 2 slučaja, koje bi trebali znati:

1) prvi slučaj:

ako je ukupna težina paketa manje od 2 kg, nudimo vam da platite 9$ kao trošak dostave pakiranje,mi ćemo ga brod zračnom poštom;

2) drugi slučaj:

Ako je paket od 2 kg, ne možemo ga poslati zračnom poštom, nudimo vam da odaberete ekspresne dostave (DHL/FedEx/UPS/TNT i tako Dalje), Cijena je puno veća nego prioritetno; to je obično vrijeme, trošak od više od 30 USD/paket, molimo vas, znajte da je za ovaj slučaj.

Kada plaćate trošak dostave kutije, mi ćemo poslati kutiju za vas (kutija besplatan), no, ne jamčimo da će kutija tako dobra kao nova, jer se kutija može biti sabijena u putu.molimo vas, shvatite to.

Pakiranje

Materijal osovine Krzno
Podrijetlo CN(Porijeklo)
is_handmade DA
Visina cipela GLEŽANJ
Tip proizvoda Cipele
Materijal nogama Gume
Materijal vrh Krzno
Oblik vrha Cijele čarapa
Materijal obloge Овчинка Oblačenje
Visina platforme 0-3cm
Boja bronca
Tip cipela Snijeg
Odgovara Odgovara, uzmi svoje normalne veličine
Broj modela 5854WB
Tip zatvaranja Слипоны
Naziv odjela Odrasla osoba
Materijal uložak Полушерстяная mješavina
Vrsta uzorka Solidan
Element mode Platforma
Stil SLOBODNO vrijeme
Sezone Zima
Visina heel Stana (≤1 cm)
S platformama DA
Tip heel Apartman s
Naziv ИНОЭ STVARAJU GLAMOUR
Oznake: crne čizme luksuzni, punk ženske čizme, tenisice inoe, medvjed ženske čizme, snijeg sretno, čizme na obloge roza za djevojčice, gumene čizme na runo obloge, zimske čizme luksuzni sive boje, cipele inoe, dječji vodootporne čizme na obloge

Baza na 0 Naši

Napiši recenziju

Vaša ocjena

ČESTO SU KUPILI ZAJEDNO

214.22 kn 396.74 kn

OBRATITE POZORNOST!!! 1.O boji i Ako ste u nedoumici u slikama, koje prikazujemo, možete pitati nas o stvarnim fotografijama.Modeliranje emisije mogu imati neke razlike s pravim ! 2.O veličini Molimo,imajte na umu, ako je vaša noga debeli ili široka, nudimo vam da odaberete jedan broj veći ,tako da, molim vas izmjerite veličinu vaše noge prije same narudžbe !Broj

141.40 kn 642.87 kn

Stanje:BrandNew Boja: kao što pokazuju fotografije Visina pete jednostavno: 7,5 cm

125.04 kn 568.52 kn

Stanje:BrandNew Boja: kao što pokazuju fotografije Visina pete jednostavno: 8,5 cm

135.48 kn 387.10 kn

Toplo savjeti 1. Problemi s veličinom ili za fitness.Molimo, odaberite pravu veličinu s dužinom svoje noge u skladu s našim stolom veličine cipela.Ako imate bilo kakvih zagonetke s veličinom izbora,molim vas, ostavite mi poruku, mogli smo biti vaš najbolji savetnik. 2. Molimo kliknite na NARUČI oznaku Dodati u popis trgovina (na lijevoj strani ove

452.54 kn 565.67 kn

dobrodošli u naš dućan Možete miješati bilo koje marke , boje i dimenzije . Veleprodaja i дропшиппинг prihvatljivi. Veliki red, ponudili smo bih bolju cijenu, samo me kontaktirajte. Zadovoljstvo kupaca: Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.Zalažemo se za svoj 100% zadovoljstvo kupaca. Molim

451.22 kn 867.68 kn

Vamp materijal: vanjski rub Veličina zrna: 33-40 Boja: crna, bijela i smeđa Materijal nogama: otporna na habanje gumeni potplat Unutra: prozračna mikrovlakana Oblik glave: mala četvrtasta glava

223.93 kn 456.99 kn

[xlmodel]-[dobra]-[55108] [xlmodel]-[custom]-[56300] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[56301]

513.52 kn 641.92 kn

Molimo, imajte na umu da mi nije bilo dopušteno nekom vanjskom prodavatelj prodavati naše proizvode!Proizvod koji ste naručili kod drugog prodavca, nije našim proizvodima!Ako imate bilo kakvih problema, obratite se službi za podršku korisnicima Napomena:Kupac je odgovoran za carinske pristojbe.Porezi i naknade za povrat Sve cipele ručne izrade i izrađen

319.90 kn 581.67 kn

Savjeti i napomene kupca Veleprodaja i direktna dostava dobrodošli.Za veleprodaju mi nudimo popust ili besplatnu isporuku, koja traje 3-7 dana.Za isporuku tereta pada, mogli smo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ostaviti informacije o nama, ako želite.Kako da pronađu moju parcelu?Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećim web stranicama koristeći svoj