Tepisi i Prostirke

Tepih za dnevni boravak aubusson needlepoint tepih pleten vuneni tepisi tepisi za dnevni boravak veliki tepih za dnevni boravak

8 764.44 kn

Na lageru

Dodaj u košaricu

Dodaj u želje

SKU: w4571

Izvoz baršunasti vezeni tepih ručne zc

Uvod бархатного вышитого tepiha: Baršun vezeni tepisi su izrađeni ručno.Tepih treba 3-4 radna više od 10 sati dnevno u roku od nekoliko mjeseci za završetak pre-proizvodnju poluproizvoda.Komad baršunasta vez zahtijeva najmanje nekoliko desetaka tisuća uboda i još stotine tisuća uboda po jednom.Kada vez možete ga slikati sami.On je dobar za izražavanje ulje na platnu, kineskog slikarstva, fotografije i druge umjetničke efekte.Dakle, svaki vezeni tepih, ručni rad-to je zbirku umjetničkih djela, što duže je na dodanu vrijednost.Tepih ručne izrade-to nije samo ukras, ali i umjetnost, koji je ukus u čarobnjaku.Oni se kondenzirati svoje misli čarobnjaka, postavljaju modi, elegancija u jednom, ne samo malom dekicu, ali i inkarnaciji inspiracije i kreativnosti majstora!

Na slici je prikazan radni, вязавший ručno.

Sve ručno tkani tepisi, ako volite ovaj prekrasan tepih, molimo ne ustručavajte se!Radimo samo kvalitetnim dizajnom tepiha ručne izrade.

Prednosti бархатного вышитого tepiha: 1. Vez je bogata bojama i iglama, tako da ona ima jasan razinu izraza, vesela oblik, živu sliku, jak trodimenzionalni osjećaj, bogat izraz, visok kulturni ukus i stalnu коллекционную vrijednost. 2. Promjenjiv metoda akupunkture, koji uključuje do 2000 različitih boja čiste vune, genijalno spaja oblik, boju, duh i svjetlo.

Područje primjene tepiha: Dnevni boravak, jastuk čaj stol, spavaća soba, predsoblje, hodnik, itd..

Detaljne savjete: Sve detaljne fotografije, sve stvarne slike, a isto tako, da je prava stvar.

Prodavača tepiha: Spot/red.

Zajednički problemi i kontakti

1. Radite samo baršun vezene prostirke?Kakvo je vaše veličine?Koliko ovdje tepiha?

(1) osim бархатному вышитому tepihu, i изготовленному od svile (svila, viskoza, svila, svilene konac i tako Dalje) Tepih.

(2) imamo 2 x 3 ft 2,5 x 4 m 3 x 5 metara 4 x 6 m 5 x 8 m 6 x 9 m 8 x 10 m 9 x 12 metara 10 x 14 m 12 x 18 metara 14 x 20 metara, prevelike, okrugle.

(3) imamo 160l, 180l, 200l, 230l,260l,300l,400l,500l tepih.

2. Vrste tepiha

(1) Tepisi se mogu klasificirati prema različitim metodama proizvodnje.Tkani tepih, tepih, ručni rad.

(2) možete Ga klasificirati u skladu s funkcijom korištenja.Komercijalni tepih, kućanskih tepih i industrijski tepih.

3. Ja mogu naručiti.Mogu li sam postaviti u stanu?

Možete naručiti, možete poslati svoje omiljene fotografije, odrediti veličinu tepiha, broj istomišljenika, mi smo u skladu s pojedinačnim zahtjevima za planiranje, u određenom razdoblju dovršili postavljanje.

Slika-to je originalni rukopis za dizajnera dizajn uzorak.

4. Funkcija usklađenosti veličine-veličine

(1) 0,6 m x 1,2 m (2 ft × 4 ft): Često se stavlja kupaonicu, kuhinju i vrata.

(2) 0,9 m x 1,5 m (3 ft x 5 metara): Kao i obično, on je također smješten na ulazu kuće i u kuhinji.

(3) 1,2 m x 1,8 m (4 ft x 6 metara): Obično nalazi na vrata, vjerojatno i manji stol .

(4) 1.5 m x 2.4 m (5 ft x 7.8 ft), 1.8 m x 2.7 m (6 ft x 8.8 ft): To je ukupna veličina tepiha диванной zone.

(5) 2.1 m x 3m (6.8 ft x 9.8 ft): Ova veličina nije jako čest, ali ova veličina za najveći dnevni boravak je vrlo praktičan.

(6) 2.4 m x 3m (7.8 ft x 9.8 ft): Ovaj tip tepih ima mnogo koristi, a može se odložiti na njega.Pod stolom, Čak i ako je stolica gurnut natrag, to može dovesti do toga da ножка stolica će biti na tepihu.Dućan u dnevnom boravku je vrlo dobar.

(7) 2.7 m x 3.6 m (8.8 ft x 11,8 ft): Pogodno za velikim dnevnim boravkom i velikog restorana Tepih.

(8) 3m x 4.2 m (9.8 ft x 13.7 ft): Ova veličina prevelika za obične sobe.

5. Tabela veličina, kontrole

1 m = 3,28 ft 1 ft = 0,3 M = 30 cm

6. Zašto ste odabrali baš nas?

Imamo čiste tapiserije ručno.Imamo vrlo niske cijene.Mi već godinama radimo izvoz trgovina na stranim tržištima i imamo bogato iskustvo u ovoj oblasti.Poslovno poštenje temelji se na tome da odaberete nas, nema greške!

Na slici je prikazan neke fotografije poslovne pregovore između kompanije i stranim klijentima.

Važno čitanje

Značajke tepih, ručni rad:

1. Ručni rad (nematerijalna kulturna baština s visokim collectible vrijednost)

2. Lako bi se slagala (Ručni tepih vrsta umjetničkog djela, on može odgovarati za sve vrste namještaj opremanje)

3. Vijek trajanja (do 100 i više godina, sa vremenom, a time i povećanje vrijednosti)

4. Promjena boje (tepisi ispuštaju različite гуаньцзе pod različitim kutovima i uživaju u magično šarmom)

5. Jednostavno održavanje (tepih ne upijaju prašinu, obično čiste se jednom u 5-6 godina)

6. Nedostatak statičkog elektriciteta.

Na slikama su prikazani neki detalji бархатного вышитого tepih.

Toplo podsjetnik:

O veličini: Dječji detalje, kako odrediti veličinu, su ručnim mjerenjem, greška u roku od 2 cm, ručni tepih neizbježno greška;

O prilagodbe: Naš shop ima više od deset godina iskustva u dizajnu tepiha dizajneri, može biti konfiguriran u skladu sa specifikacijama i veličine zahtjeva putnika i грузам.To također može biti izrađen u skladu sa zahtjevima kupca (pružanje fotografija).

Boje: svi naši proizvodi su odvedeni u prirodi, boja je blizu objektu, jer svaki tepih je oslikana ručno neizbježno s razlikom u boji.Razlika u boji je dozvoljeno u skladu s međunarodnim standardima za 0,5-1 stupanj.Zbog razlike u boji kontrast i svjetlinu različite kamere, svjetla i računalnih monitora mala razlika u boji je neizbježan i ne nalazi se u rasponu kvalitete.Ako je boja posebno oštar, molimo vas da pažljivo slike, hvala vam na uzrok.Rješenje.

O послепродажном usluga: naš shop obećava da nema razloga vratiti robu u roku od sedam dana bez problema sa kvalitetom.Prodavatelj je odgovoran za probleme s kvalitetom, a kupac preuzima odgovornost za druge osobne razloge.Ako imate bilo kakvih pitanja o nabavi roba, molim vas da se pravovremeno obratite se prodavaču.Ajmo se mi s njima što je prije moguće, kako postići zadovoljstvo kupaca.

Podrijetlo CN(Porijeklo)
Naziv emilrugs.com
Materijal Vuna / Svila
Inženjering Ruka Je Vezan Čvor
Načini prodaje Vakuumska kemijska čistionica
Oblik Pravokutnik
Stil Europski
Broj modela gc172neeyg7
Vrsta uzorka prugasta
Mjesto dnevni boravak
Korištenje Početna
Stil pranja Ručno pranje
Oznake: prekrasne velike tepiha, meke velike tepiha, tepisi su veliki mali, ručno tkani tepisi velike, tepih veliki bambus, velike tepihe Australija, velike tepihe b m, sivi tepih velike, češka tepiha velike, tepisi srednje velike

Baza na 0 Naši

Napiši recenziju

Vaša ocjena

ČESTO SU KUPILI ZAJEDNO

796.10 kn

Need For Speed Узорчатый Tepih ,Нескользящий Pod Tepih,Adolescencija Tepih, 3d Digitalni Tisak Adolescencija Tepih, Model koji želite, možemo to učiniti u mjeri u kojoj želite molimo, kontaktirajte nas za vaše posebne zahtjeve Možemo čak выткать vaš crtež na tepihu! Stroj za pranje rublja molimo,

51 903.01 kn 55 215.97 kn

Ove svilene tepihe veličine 274 x 366 cm inspirirani novim perzije dizajnom.Cijeli silky tepih je izrađen u cvjetnim dizajnu, donosi novi okus u unutarnji prostor.Lepršav fin cvijeće i lišće stvaraju mnogo elegancije.Spremni za vaš dom/ured, kao i za zbirku umjetničkih djela ili dragocjeni dar obitelji, prijatelja ili drugih istaknutih ljudi. Sve fotografije

812.54 kn

Ovaj tepih ima sažetak suvremeni dizajn podnoj. 🚚 💨Besplatna dostava diljem svijeta!Apstraktni dizajn inspiriran moderne umjetnosti.To je high-end tepih s niskim nap.To je idealno ispod vrata.Poliester materijal. Na raspolaganju su različite mogućnosti veličine.Za više informacija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. *Boje se mogu razlikovati

8 888.60 kn

vuneni francuski tepih s ručnim čvor Debeli plišani tepih Savonnerie Tepih po mjeri 195X290cm 6.4' x 9.51' lx1620 202 gc85msavyg7 Što učiniti:Ručni čvor Oblik:Pravokutnik Novi s oznake: potpuno novo, netaknuto i неношеный predmet (uključujući ručne izrade proizvoda) u originalnom pakiranju (na primjer, u originalnoj kutiji ili torbi)

6 135.11 kn 7 668.88 kn

Ova cijela kolekcija tepiha od kože i bičevati od RUGFUR potpuno настраиваема i proizveden u izuzetnoj kao posebno za vas.Bez obzira želite li ste strogi prirodni boja uzorak ili želite oživjeti sobu svijetle boje pomoću jedinstvenog, сверхпрочного materijala, imamo dizajn za vas.

476.20 kn 793.62 kn

napomene: 1. Zbog ograničenja dužine logističke tvrtke veće tepisi će biti pakiran u presavijeni, tako da će u naborima.Ali budite sigurni, možete neko vrijeme hodati po njemu ili koristiti teške predmete, i ruga se s vremenom će nestati. 2. Jer slika je link na proizvod je fin slike, boja, tepih će se promijeniti zbog kuta snimanja i ambijentalno

317.71 kn 635.42 kn

Posebnosti: Kucni tepiha, mekana i udobna, нескользящие, ne blijede Na dnu spot za plastične tkanina, otporan na habanje i izdržljiva.Dug vijek trajanja je Odličan za kućnu uporabu ili u druge svrhe doma dekor Tehničke karakteristike: Promjer: Cca. 190x280CM, 120x180CM, 160x230CM, 180x180CM, 190x240CM , možemo učiniti veličinu po vašem zahtjevu

5 297.88 kn

početak kraj \ \ \ \ \ \ \ \ Tepih OUSHAK Ozarks je nastao u Turskoj.Skupi tepih OUSHAK ne ima lijepe boje, bez složenosti i izuzetna rukotvorine.Starinski tepih danas ima vrijednost ОУШАК u velikoj mjeri, jer je njegova popularnost, on je vrlo popularan u današnjem Pakistanu хайберских