Rezervni dijelovi za mobilne telefone

64 GB, 128 GB i Matična Ploča za iphone SE2 2020 Mainboard Free icloud Original Unlocked With/NO Touch ID Logic boards Good Worki

692.68 kn

Na lageru

Dodaj u košaricu

Dodaj u želje

SKU: w72013

64 GB, 128 GB i Matična Ploča za iphone SE2 2020 Mainboard Free icloud 100% Original Unlocked With/NO Touch ID Logic boards Good Working

Napomene za kupnju :

Molimo vas da odvojite nekoliko minuta na čitanje prije kupnje, uzmi proizvod po defaultu, da se slažete sa sljedećim ugovorima :

1 .Svaki proizvod je 100% testiran dobro i dobro upakiran prije slanja.

2. Proizvod bez računa, ID.u može postaviti novi račun ID nakon instalacije.

3. U normalnom stanju smo poslali su nam verzije matične ploče,a neke djelomično verziju druge zemlje.

4.Molimo, odaberite isporuku , ako je hitno, proizvod će biti poslan na vas sa sigurnošću i brže.

5. Ako ne znate kako postaviti ploču,molimo, obratite se za pomoć, uspostaviti stručnu osobu, hvala!

Imajte na umu :

Za matične ploče iphone XR XS XS-Max nema matične ploče Face id, kada ste postavili, ona mora ponovo nadograditi sustav, koji se može koristiti funkciju fotoaparata.

Za iphone X / XR / XS / XS-Msx / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / 12 / 12Mini / 12Pro /12Pro Max matična ploča s Face ID , pri instalaciji u, molim vas,ne dodirujte objektiv kamere, jednom dodirnite njega, da je boli značajka Face ID, hvala !!!

Postavljanja pitanja:

1. UČINKOVITOST baterije je manje od 90%.Lako je imati auto-restart/automatsko uključivanje/isključivanje / unos kalorija. 2.7/7P/8/8P/8X mora odgovarati vibracije.Ako ne вибрационного otiska prsta, onda nema i dodir.Problem некачественности-to je neslaganje vibracije. 3.7 P/8P mora zadovoljiti prstima.Ako ne postoji podudarnost, onda neće biti ni dodir, ni dodir. 4. Prilikom instalacije, molimo vas instalirajte matičnu ploču i ostali pribor prvo, zatim umetnite bateriju u suprotnom, to je lako dovesti do paljenja matične ploče ili zaslona. 5. Prilikom instalacije iznad matične ploče model X ne dodirujte точечному матричному рефрактору (prepoznavanje lica) nakon uključivanja, inače on ne bi mogao prepoznati lice. 6. Prilikom instalacije,molimo vas da koristite ispravne vijke za instalaciju, zbog vijaka imaju duge i kratke različiti, ako je učinjeno krivo, to će dovesti do crne prstima i autentičnosti pomoću otiska prsta ne radi .

Prikaz proizvoda:

plaćanje i isporuka :

U svakoj zemlji porezna politika ima svoju vlastitu .Odgovornost za bilo kakve uvozne pristojbe ili naknade snosi kupac.Ako pošiljka ne može biti isporučena zbog kupca (uključujući odricanje potpisati), kupac bi trebao priuštiti sve dodatne troškove !

1.Mi prihvaćamo plaćanje putem ESCROW www.zig.com.hr

2.Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana nakon slanja narudžbe.

3.Ako možete,t blagajna odmah nakon završetka aukcija,molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja trebao bi biti dovršen u roku od 3 dana.

4.100% svih dostavljenih proizvoda bit će testiran prije slanja, i jamčimo da su sve naše proizvode koje ćete dobiti će raditi u redu.

5.Trenutno vršimo isporuku u zemlje svijeta.Osim APO/FPO, koriste pouzdane treće strane kurirske službe.

6.Koliko vremena mi je potrebno da biste dobili narudžbe.

7.Vrijeme potrebno za izradu vaše narudžbe, zavisi od 2 faktora:odabrane metode dostave i rok izvršenja naloga.Molimo, imajte na umu da mi radimo sve što je moguće kako bi bili sigurni da ćete dobiti vašu narudžbu pravovremeno.U nastavku su indikativni vremenski okvir.

Način isporuke:

U nastavku su naši affiliate logističkih kompanija i navodni vremenski okvir.Vrijeme putovanja varira u zavisnosti od toga gdje se nalazite.

Molimo vas, obratite pozornost na to : Express-dostava se ne prihvaća adresa, PO Box, dakle, molimo , navedite detaljan adresu što je prije moguće, osim toga, molimo vas, provjerite adresu prije slanja, kada je u izbor ekspresne dostave, ako je vaša adresa, udaljeno područje, udaljeno troškove snosi kupac, ili možete promijeniti drugu adresu, ne pripada udaljenoj isporuci.

Način dostave Procijenjeno vrijeme

DHL 3~7 dana

FEDERAL ЕХПРЕСС 3~7дайс

UPS 3~7 dana

EMS 8~12дней

Supersaver (ispod 2kg)Pošta u Kini je 20~30 dana

Supersaver (ispod 2kg)HKpost 20~30 dana

Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja ili drugih pitanja koja upravlja isporuku usluga.Ali mi ćemo vam pomoći da pronađu parcele do tada, dok ga ne dobijete.

Jamstvo:

1.Proizvodi se razlikuje najvišim kvalitetom,tako da, ako ste nezadovoljni kupljena roba,molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima .Što je prije moguće.Možemo vam pomoći s bilo kojim vraća i vraća u zavisnosti od stanja robe.

2.Ako proizvod koji ste primili kao što je opisano.Molimo vas, obavijestite nas o tome i poslati nazad u roku od 7 dana za povrat novca.Mi ćemo povrat novca u roku od tjedan dana od primitka vraćene robe.

3.Nudimo 3 mjeseca garancije na sve naše proizvode.Svi proizvodi moraju biti vraćeni u svoje prvotno stanje

Molimo, imajte na umu da ove robe nisu garancija :

1).Dogovor bez naše naljepnice ili originalna pakiranja (svaka naša matična ploča ima posebne tisak na njega ).

2).Robu ne poslane od nas

3).Matična ploča umjetno oštećen, kao što su: pad slomljen / полито / na upit / privatni servis i sl.

Napomena:Kupac snosi troškove dostave robe natrag,mi оплатим dostave za ponovno slanje.

4).jamstvo matične ploče je potrebno ukloniti identifikator računa prije povratka natrag.

Recenzije:

Vaše zadovoljstvo-naš krajnji cilj, a vaš komentar može gurnuti nas da idemo dalje.

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i našom uslugom, molimo vas da ostavite nam 5 zvjezdica povratne informacije.

Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da odmah kontaktirate kako bismo mogli na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Podršku za nadogradnju DA
Kapacitet 64 GB /128 GB I 256 GB
Certifikacija Nema
Broj modela Za iPhone SE2 2020
Kompatibilan Brand Apple iPhone
Frekvencijski raspon za matične ploče moible
Funkcija Face ID Sa / Bez Touch ID
Izvorno mjesto Shenzhen, Guangdong, Kina(kopno)
Kvaliteta Visoka kvaliteta
Naziv ПЛТДП
QC Potpuna kontrola kvalitete
Vrsta Domaći
Kompatibilna model Za iPhone SE2 2020
Identifikacijski račun NEMA račun ID
Situacija s proizvodom Na lageru
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Oznake: torbica za iphone se 2 drveni, torbica za iphone killouse, čip iphone se 2, sjedalo apple iphone se 2, čip iphone 6 i icloud, torbica za iphone iwalnutt, silikonska torbica za iphone se 2, torbica za iphone phdrdoh, torbica za iphone se puni 2, torbica za iphone se 2 city

Baza na 0 Naši

Napiši recenziju

Vaša ocjena

ČESTO SU KUPILI ZAJEDNO

246.50 kn 474.08 kn

1.Što je proizvodi : Ova matična ploča zamjenjuje za Samsung Galaxy S8 G950F G950FD G950U za Samsung Galaxy S8 PLUS G955FD G955F G955U F/FD-to Exynos U-to je Snapdragon F nd Fd kompatibilan .Samo F-je 1 SIM kartica ,FD može održavati 2 Sim kartice .Obično F/FD može podržati GSM+CDMA na globalnoj razini.U nije kompatibilan sa F/FD Molimo odaberite pravi model za vas

1 934.97 kn

64 GB, 128 GB i 256 GB Za iPhone 12 Matična Ploča Sa/Bez Face ID 100% Originalni Otključavanje Besplatni icloud Puna Čips Протестированная logička naknada Radi Napomene za kupnju : Molimo vas da odvojite nekoliko minuta na čitanje prije kupnje, uzmi proizvod po defaultu, da se slažete sa sljedećim ugovorima : 1 .Svaki proizvod

1 124.40 kn

Originalni Разблокированный Besplatni iCloud Za iPhone 11 PRO Matična Ploča Sa/Bez Face ID Puna čips Test Logička naknada Dobar Posao 64 GB, 128 GB i/256 Napomene za kupnju : Molimo vas da odvojite nekoliko minuta na čitanje prije kupnje, uzmi proizvod po defaultu, da se slažete sa sljedećim ugovorima : 1 .Svaki proizvod je

2 336.82 kn

Besplatni icloud Za iPhone 12Pro Matična Ploča 128 GB, 256 GB i 512 GB, 100% Originalni Разблокированный Puni čips Test Logička ploča S/Bez Face ID Napomene za kupnju : Molimo vas da odvojite nekoliko minuta na čitanje prije kupnje, uzmi proizvod po defaultu, da se slažete sa sljedećim ugovorima : 1 .Svaki proizvod je 100%

1 393.25 kn

Visoka kvaliteta 100% Test Za iphone 11 Pro Max Matična Ploča Sa/Bez Face ID 64 GB i 256 GB logička naknada Bez računa ID,podrška za nadogradnju 4G Napomene za kupnju : Molimo vas da odvojite nekoliko minuta na čitanje prije kupnje, uzmi proizvod po defaultu, da se slažete sa sljedećim ugovorima : 1 .Svaki proizvod je 100% testiran dobro i

1 174.95 kn

Besplatni iCloud Za iphone XR Matična Ploča Sa/Bez Face ID 100% Originalni Разблокированный Puni Čips Протестированная Logička naknada Podrška ažuriranje i 4G LTE Dobrodošli u naš dućan!Molimo vas da obratite pažnju na naše važne savjete : 1.Kada se odlučite naručiti od nas, molimo,pročitajte jasno,kao što je